Tudatos ingatlanvásárlás
ingatlan vásárlása előtti tanácsadás


Az ingatlanvásárlás életünk egyik legfontosabb döntése. Kérdés: mennyire vagyunk/lehetünk tudatosak ennek kapcsán. A legtöbb esetben anyagi lehetőségeinkhez mérten sok-sok ingatlan megtekintése után történik meg a kiválasztás. De vajon tényleg a "ráció" diadala ez? Lehet, bár kutatások szerint az ingatlanvásárláskor az ész mellett, vagy helyett, legtöbbször a szív, az érzelem dönt! Hajlamosak vagyunk egyszerűen beleszeretni egy-egy ingatlanba: és a szerelem vak!!
Amikor használt autót veszünk, kipróbáljuk a kiszemelt járgányt, és nem szégyelünk magunk mellé venni egy általunk ismert autószerelőt, hogy meghallgassuk az véleményét is! Miért ne tennénk így ingatlanvásárláskor is?!
Aki a kiszemelt ingatlan megvásárlása előtt szakemberhez fordul és a véleményét kéri, az sok csalódástól mentheti meg magát. Minden vevőnek érdemes lenne átnézetnie a kiválasztott ingatlant hozzáértő szakemberekkel, akik objektíven, sokkal alaposabban fel tudják mérni az ingatlan tényleges állapotát, mint egy laikus szemlélő. Minden építési hiba, elhasználódott szerkezeti elem visszahat az ingatlan felújítási költségeire, így közvetve az ingatlan értékére. Egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora kockázatot vállal valaki egy ismeretlen állapotú ingatlan megvételével.
Azt is mondhatnánk, hogy többszörösen megtérül a szakemberek ingatlanvásárlás előtti tanácsadási munkája, mert a műszaki állapot miatti csökkentett vételárból jutni fog pénz a javításokra, vagy akár elkerülheti a javíthatatlan állapotú ingatlant, a gyanútlan vevő. Aki igénybe veszi ingatlanvásárlás előtti tanácsadásunkat sok csalódástól mentheti meg magát!
A szolgáltatás igénybevételéhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot velünk a +36 30 3055254-os telefonszámon!Szolgáltatási árak

Szolgáltatásunkat kizárólag lakossági felhasználóknak kínáljuk!
Áraink felmérési, és kiszállási díjat: egyszeri helyszíni felmérést, és a szöveges véleményezés elkészítését tartalmazzák.
Az árak egy épületegységre – egy telken belül álló épületegyüttesre vagy egy társasházi lakásra – vonatkoznak, és tartalmazzák az áfát.
Több épület vizsgálata esetén egyedi ajánlatot adunk!
Felmérési díj
Társasházi lakás, panellakás 50 nm-ig: 30 000 Ft
Családi ház, ikerház, sorház 80 nm-ig: 35 000 Ft
A fentiektől nagyobb méretű ház,lakás: 40 000 Ft-tól
Több ingatlan felmérése: egyedi megállapodás szerint
Kiszállási díj: Debrecen közigazgatási határán belül a díj tartalmazza. Ezen túl 120Ft/km (oda és vissza is számolandó!)
Az árak tájékoztató jellegűek, és visszavonásig érvényesek!