Mert több szem, többet lát!


Az otthonteremtés az egyik legnehezebb és legfelelősségteljesebb feladat az ember életében. Egyetlen rossz döntés milliós károkat, családi viszályokat, elégedetlenkedést szülhet. Ilyenkor mindig jól jön a segítség! Már az ingatlan kiválasztásakor szüksége lehet objektív segítségre: megfelel-e a kiválasztott lakás, ház, telek a család elvárásainak. Kialakíthatóak benne a családi szokásoknak megfelelő funkciók, térkapcsolatok. Felhasználhatóak a régi bútorok, vagy teljesen újakra lesz szükség...Megannyi kérdés!
Nincs ez másként az üzleti ingatlanok esetében sem! A legtöbb kereső valamilyen tevékenység végzéséhez keresi a megfelelő helyet: elképzeli az üzlet/raktár berendezését, próbálja "belőni" a lokációban elérhető forgalmat, a kapott/kért adatok alapján kalkulál az üzemeltetési költségekkel... Eközben könnyen átsiklik az ingatlan olyan akut problémáin (műszaki/építési hibák, a tevékenység végzéséhez szükséges feltételek hiánya (pl. nem elegendő és nemis fejleszthető közműkapacitások), szabályozási tervben szereplő tiltások stb.) amelyek gyakorlatilag megnehezíthetik, rosszabb esetben ellehetetleníthetik a hasznosítást.

Objektivitásunkkal és szakmai tapasztalatainkkal ezekben döntésekben segíthetjük Önt!
Ingatlanos kollégáink mind műszakilag, mind pedig jogilag megvizsgálják az ingatlant. Sok éves tapasztalatunk alapján összeállított checklistánk segítségével alaposan felmérjük az ingatlant, ha szükséges, külsős szakemberek bevonásával. Lakberendező-partnerünk már a vásárlás előtt feltérképezi az ingatlant, és családi szokásaik, igényeik ismeretében tájékoztatást nyújt az elkerülhetetlen átalakításokról. Így biztos alapot szolgáltatunk döntéseihez!